Projecten 

Als ik niet voor opdrachtgevers werk, werk ik aan eigen projecten. Ik maak graag documentaireseries. Mijn opleiding aan de Fotovakschool heb ik bijvoorbeeld afgerond met een serie portretten van studenten in hun containerwoning. Met mijn vrije werk wil ik een tijdsbeeld vastleggen. Deze tijd documenteren. 

Kijkdozen 

Voor mijn afstudeerproject aan de Fotovakschool maakte ik een serie van 11 studenten die allen in een voormalige zeecontainer wonen bij NDSM in Amsterdam Noord. Woningnood onder studenten in Amsterdam is al jaren een fenomeen en de containerwoningen bieden daar gedeeltelijk een goede oplossing voor. Frappant vond ik hoe de kille, anonieme buitenkant van de containers in schril contrast staat met de gezelligheid binnen. Elke student heeft op zijn of haar manier een gezellig thuis gemaakt van de woning. Een document van deze tijd. 

 

Eijlders Dichters

In de zomer van 2017 fotografeerde ik 34 dichters door het hele land, die allemaal een link hebben met Café Eijlders in Amsterdam. Daar, in Eijlders, vindt al jaren elke maand een dichtersmiddag plaats. Nog nooit eerder waren de dichters geportretteerd, dus hoog tijd dat iemand die leegte zou vullen. Het project werd een belangrijke factor in mijn ontwikkeling als professioneel fotograaf. Want fotograferen gaat niet alleen om sluitertijd en witbalans, het gaat ook om mensen ontmoeten die je anders nooit had leren kennen. En wederzijds vertrouwen opbouwen, om dat portret goed te vangen. 

 

Parijs

Ik ben gek op Parijs. Voor mij na Amsterdam de mooiste stad die er is. Minstens twee keer per jaar stap ik in de Thalys om er een lang weekend te zijn. Heerlijk om door de stad te slenteren, te banjeren door de vele parken. Deze serie maakte ik in de Jardin du Luxembourg. 

 

Ga naar portretten 

Ga naar evenementen

Over mij