Portretfotografie

Mensen fotografeer ik het liefst. Individuele portretten, samen met anderen, voor zakelijke doeleinden of particulier. Bijvoorbeeld voor je CV, je website of het ‘smoelenboek’ van een bedrijf. Ik breng je in beeld zoals je bent. Daarbij houd ik rekening met het doel van de foto en hoe jij wilt overkomen. Met mijn achtergrond in human resource management kan ik je daar ook bij adviseren. Heb je bijvoorbeeld een profielfoto nodig voor bijvoorbeeld je LinkedIn pagina of andere social media? Misschien ben je net als ik zelfstandig ondernemer en wil je professionele foto’s voor je website, dan maken we een zakelijk portret. Voor bedrijven maak ik portretten van medewerkers, of dat nu individueel is of van het gehele team. Zo kun je denken aan een beeld van een teamoverleg, of een bedrijfspresentatie voor klanten. 

 

portret Op locatie of in de studio

Ik beschik over een mobiele studio, waardoor ik flexibel op diverse locaties kan werken. Maar we kunnen ook de fotostudio in. Samen bespreken we wat je zoekt en hoe ik je kan helpen. Ik werk vanuit Amsterdam.

 

voorbeelden

Voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 heb ik een opdracht vervuld voor de VVD Amsterdam. Een mooi voorbeeld van portretfotografie op locatie, waarbij in de achtergrond duidelijk herkenbaar moet zijn waar de persoon in kwestie gefotografeerd is. Verder zie je hier andere voorbeelden uit mijn portfolio van zowel locatie- als studioportretten. Ook heb ik diverse artiesten geportretteerd voor het Huiskamertheater. 

 

Ga naar evenementen

Ga naar projecten 

Over mij