evenementenfotografie

Fotoreportages kunnen erg van elkaar verschillen. Zo hoort bij elk evenement, feest of partij weer een andere stijl van fotografie. Daarnaast geeft een evenwichtige afwisseling van beelden, zoals details, portretten en totaalbeelden tezamen een representatieve impressie van het geheel. Ook de keuze voor foto’s in kleur of zwart-wit geven goede mogelijkheden om te variëren in de sfeer van het fotoverslag. 

 

Europa Cantat 2018 – Tallinn, Estonia 

 

Funky Fundraiser Dance 4 Life 2017

 

Marjan & Nico 25 jaar getrouwd

 

Weesp Chamber Music Festival

 

Iets te vieren?

Party time! Heb je een bijzondere verjaardag te vieren, een jubileum, 25-jarig huwelijksfeest, een promotie, fundraiser – er is altijd wel reden voor een feestje en ik ben er dol op! Klein en intiem of een groot spektakel met meerdere fotografen, het kan allemaal. Een fotobooth waar alle gasten die het feest bezoeken apart worden geportretteerd behoort ook tot de mogelijkheden. Die mooie of speciale gebeurtenis in je leven wil je vastleggen, voor altijd. Zodat je eindeloos kunt nagenieten en de sfeer weer opnieuw kunt ervaren. Met andere woorden: foto’s die je het feest weer opnieuw laten beleven. Celebrate good times! 

 

Culturele evenementen

Ook voor culturele organisaties maak ik graag reportages. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn het Weesp Chamber Music Festival, Zimihc en het Huiskamertheater. 

 

Ga naar portretten

Ga naar projecten 

Over mij