Eijlders Dichters – de expositie

In de zomer van 2017 trok ik een aantal maanden het land door om in totaal 34 dichters te portretteren. Het zijn de dichters die met enige regelmaat te zien en horen zijn in Café Eijlders, in de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Daar is eens per maand een dichtersmiddag. Vanuit een moduleopdracht van de Fotovakschool besloot ik een project te maken van deze dichters. Dit is geresulteerd in deze expositie, die op zaterdag 7 juli 2018 om 17.30 uur geopend wordt. Er hangen portretten van 15 dichters en een portfolio van alle 34 ‘koppen’, te zien tot en met vrijdag 3 augustus 2018. 

Wat deze expositie voor mij bijzonder maakt
Ronald M. Offerman

Door dit project heb ik kennisgemaakt met het leven van een fotograaf. Erop uit, naar plaatsen gaan waar je anders nooit komt en, nog leuker: mensen ontmoeten die je anders nooit had leren kennen. En dat fotograferen ook een hoop organisatievermogen van je vraagt. En hoe verschrikkelijk leuk ik dat vind! 

Ieder portret in dit project heeft een eigen verhaal. Wil je meer weten? Kom dan kijken in Café Eijlders, Korte Leidsedwarsstraat 47 – Amsterdam. Of bel me, ik vertel je er graag meer over.  

Klik hier om alle portretten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.